ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΕΝΟΥΣ



                                                  Λ ΠΕΡΒΟΛΑΡΑΚΗΣ ΑΕ

PROFITIS ILIAS HERAKLION GREECE

TEL: +30 2810871536

TEL: +30 2810871435 FAX: +30 2810871514

Από την παιδική του ηλικία Λάμπρος Περβολαράκης έχει μεγαλώσει με την καλλιέργεια σταφυλιών. Ως εκ τούτου, ο ίδιος γνωρίζει τις ειδικές κλιματολογικές και γεωλογικά χαρακτηριστικά των αμπελώνων στο χωριό του Προφήτη Ηλία νότια του Ηρακλείου (Κρήτης), καθώς και ο ίδιος γνωρίζει την ιστορία της ορισμένες περιοχές και τους παραγωγούς της περιοχής.

Στην αρχή, Λάμπρος ήταν ο επικεφαλής του σπιτιού γεωργικού συνεταιρισμού του χωριού του πακέτου. Το 2002 ίδρυσε τη δική του εταιρεία, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς σε μια πιο επαρκή και αποτελεσματικό τρόπο, διασφαλίζοντας το εισόδημα των δεκάδων οικογενειών αγρότη. Έχοντας ένα από τα πιο σύγχρονα σπίτια πακέτο στην περιοχή, η εταιρεία Λάμπρος »είναι μια από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές εταιρείες των νωπών προϊόντων στην Κρήτη.
Την ίδια στιγμή που είναι πρωτοπόρος στη βιολογική γεωργία στο νησί. Περισσότερα από 10 χρόνια πριν, μαζί με κάποια ανοιχτόμυαλοι παραγωγούς, άρχισε να καλλιεργεί όλα τα αμπέλια του οργανικά. Το 2005 εντάχθηκε στο «Βιολογική Μάρκετινγκ και Εξαγωγών δικτύου" (OMEN). Σήμερα, το σπίτι πακέτο του οργανώνει κεντρικά συγκομιδή και τη συλλογή όλων σχεδόν των διαθέσιμων οργανικών επιτραπέζιων σταφυλιών του νησιού.

Η τεχνογνωσία, την πολυετή εμπειρία στις εξαγωγές, σύγχρονο ψύξη του εξοπλισμού στην ποιότητα περιοχή επιλογής του σπιτιού συσκευασίας, καθώς και η ταχεία προ-σύστημα ψύξης, εξασφαλίζουν τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα για τους πελάτες στο εξωτερικό.


   Λ ΠΕΡΒΟΛΑΡΑΚΗΣ ΑΕ είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα GlobalGAP και BRC. Επιπλέον, από το 2011 είναι πιστοποιημένη από τον Ελβετικό οργανισμό πιστοποίησης bio.inspecta σύμφωνα με τα πρότυπα Biocyclic και Naturland και είναι μέλος του Δικτύου Biocyclic, η οποία αποτελεί μέρος της Naturland σύνδεσης.